Anda mempunyai ANAK yang kerap DEMAM, SELESEMA, BATUK, ASMA, EKZEMA, SEMBELIT dan SUSAH MAKAN?

Kini tidak lagi dengan SHAKLEE MEALSHAKES dan SHAKLEE OMEGA GUARD!!

Senang je nak makan MEALSHAKE. Untuk kanak-kanak sehari bagi satu sudu kecik je. Lagi satu, pilihan terbaik untuk kanak-kanak yang tidak pandai telan supplement berbentuk ‘tablet’. Supplement yang sangat MUDAH DISEDIAKAN, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu.

MEALSHAKE sangat sesuai untuk anak yang memilih makan atau ‘PICKY-EATER’. Anak-anak zaman sekarang tidak makan sayur dan buah, kurang makan daging, asyik makan ayam sahaja. Kebanyakannya lebih MENGGEMARI MAKANAN SEGERA dan makanan kurang berkhasiat seperti keropok dan coklat menyebabkan badan tidak cukup zat dan nutrisi.

budak susah makan

MEALSHAKE dan OMEGA GUARD sangat menjimatkan wang anda. Berbanding kalau anda laburkan duit tiap-tiap bulan mendapatkan rawatan di klinik. Anak menangis setiap kali makan ubat. Lepas makan ubat terus jadi tak bertenaga dan tidur sepanjang hari.

Bayangkan pulak setiap bulan jatuh sakit. Berat badan kurang naik, selera makan pun terbantut tiada selera sebab kurang sihat. Ditambah pula dengan anak-anak kecik yang tengah seronok bermain sesuka hati dan KURANG PEDULI TENTANG KEBERSIHAN. Bermain dengan kawan-kawan yang tengah selsema dan batuk. Lepas 2-3 hari anak anda pula demam berjangkit dengan kawan mereka. Ibu bapa terpaksa ambil CUTI MENJAGA ANAK. Alangkah baiknya kalau cuti itu dapat digunakan untuk perkara yang lebih berfaedah seperti bercuti, berenang dan buat aktiviti bersama anak-anak.

Pada zaman sekarang, ramai kedua-dua IBUBAPA BEKERJAYA dan anak-anak dihantar ke pusat jagaan. Ramai budak tidak sihat terutamanya ketika musim hujan dan jerebu. Bila terlampau ramai budak, tidak terjaga kebersihan dan kuman mudah berjangkit. Maka, MEALSHAKE dan OMEGA GUARD adalah supplement terbaik untuk diberi kepada ANAK anda.

KESIHATAN DAN KECERDASAN ANAK-ANAK merupakan NIKMAT yang paling BERHARGA untuk IBUBAPA. Mencegah anak-anak dari jatuh sakit adalah jauh lebih bijak dan berbaloi berbanding merawat mereka setelah mereka sakit.

omega mealshake

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SMS/WHATSAPP “SET KANAK-KANAK” sekarang ke : 019.367.5610.
Penghantaran produk dalam kawasan PUTRAJAYA adalah PERCUMA.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KHASIAT PRODUK

SHAKLEE MEALSHAKES :
✔ Mempunyai nutrisi yang lengkap dengan dengan 24 jenis vitamin dan mineral.
✔ Membantu tumbesaran kanak-kanak.
✔ Anti-oksida dan nyahtoksin
✔ Lazat dan enak!!

SHAKLEE OMEGA GUARD :
✔ Mengandungi minyak ikan.
✔ DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan,
menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Membantu perkembangan memori.
✔ Sistem peredaran darah yang teratur.

One thought on “Anak Susah Makan, Ibu Susah Hati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *