.

Kalaulah Ada Cara Supaya Anda Kekal BERTENAGA dan STEADY Berpuasa Ramadhan Di Siang Hari Dengan Amalan Supplement Yang Ada Makanan Sunnah. Anda Nak Tak?

Produk ini ada 7 makanan sunnah dalam 1. Tak banyak produk macam ni ada di pasaran.

 

Dari laptop Redza Ahmad (admin kesihatan.info)
Kepada: Sahabat-sahabat yang diingati

Perkara: Makanan Sunnah 7 dlm 1 – Formulasi Hebat Untuk Mendapatkan Kesihatan Yang Super Hebat

Salam hormat buat anda. Saya Redza dan hari ini saya ada satu perkara yang ingin saya kongsikan bersama anda mengenai produk makanan sunnah 7 dalam 1. Sebelum itu, saya ada beberapa persoalan yang ingin saya ajukan kepada anda.

  • Adakah anda ingin kekal bertenaga semasa berpuasa di bulan Ramadhan?
  • Ingin bersahur dengan cara yang mudah dan simple?
  • Nak menikmati makanan sunnah yang pelbagai dalam satu masa tanpa perlu mengambil bermacam produk?

Jika YA jawapan anda untuk soalan di atas, saya ada solusinya.

Tanpa melengahkan masa, saya perkenalkan

Jus Qaseh Keluaran Ana Edar

316

Kandungan Jus Qaseh

Minuman kesihatan berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah seperti
  • Kurma,
  • Madu,
  • Za’faran,
  • Habbatus Sauda’,
  • Buah Tiin,
  • Zaitun & Air Zam-zam.
  • Diperkaya dengan kehebatan herba tradisi seperti Gingko & Sireh.
  • KINI DENGAN KHASIAT DELIMA & ARABIC GUM.

Kebaikan Kurma

Kurma adalah makanan paling istimewa dan mempunyai khasiat tersendiri. Diriwayatkan Imam Bukhari, Rasulullah saw bersabda yg bermaksud:

”Sesiapa yg makan 7 biji tamar ‘Ajwad’ dia akan terkawal daripada kejutan syaitan dan sihir pada hari itu.”.

Selain itu Rasulullah saw turut bersabda yang bermaksud:

“Beri makan buah tamar kepada isteri-isteri kamu yang hamil dan barang siapa yang memakan buah tamar tersebut semasa hamilnya, maka anak yang akan lahir itu akan menjadi anak yang penyabar dan bersopan santun, kerana makanan Siti Maryam ketika melahirkan Nabi Isa a.s adalah buah tamar.”

Hasil kajian drpd Professor Madya Aisyah Mohd Zain, Pensyarah Fakulti Sains dan Bioteknologi UPM, dengan pengambilan jus kurma sebagai minuman adalah amalan yang sihat ekoran daripada khasiatnya menguatkan ingatan, merangsang selera makan, melawaskan sumber makanan, mencegah sembelit, lemah otot dan sebagainya. Dari segi perubatan, amalan memakan buah kurma boleh mengurangkan risiko seseorang diserang penyakit kronik seperti penyakit jantung dan kencing manis.

Untuk mereka yang kerap batuk amat bersesuaian sekali diamalkan jus kurma ekoran daripada kandungan gulanya. Kandungan gula yang terdapat dalam buah kurma bertindak menghilangkan gatal-gatal kerongkong selain dari menghentikan batuk. Jika dijadikan amalan kurma juga dapat mengurangkan risiko strok, disebabkan kandungan kaliumnya yang tinggi. Nilai kalori yang tinggi membantu memudahkan proses pencernaan tubuh ekoran daripada kalium adalah sumber penting bagi sistem tubuh terutama jantung dan pembuluh darah.

Kebaikan Habbatus Sauda

Buah bunga nagella (habbatus sauda) telah terbukti mempunyai banyak khasiat dalam mengekalkan kesihatan dan kecantikan penggunanya. Nabi Muhammad s.a.w bersabda yang bermaksud:

“Dalam habatus sauda (nagella sativa) terdapat penawar bagi segala penyakit kecuali maut”.

Bayi dan kanak-kanak amat mudah dijangkiti penyakit seperti selsema dan asma. Penggunaan kerap habbatus sauda dapat meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan kanak-kanak dapat mengurangkan risiko dijangkiti selsema dan asma.
habbatussauda
Habbatus Sauda jika diamalkan oleh orang tua merupakan pelengkap kesihatan yang ideal kepada mereka. Buah bunga nigella sativa (habatus sauda) mengandungi komponen polysaccharide tidak tepu. Asid lemak yang penting tidak boleh dihasilkan oleh badan itu sendiri, jadi kita perlu mendapatkannya dari sumber makanan.


10

Manfaat Jus Qaseh Untuk Anda:

Minuman kesihatan berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Za’faran, Habbatus Sauda’, Buah Tiin, Zaitun & Air Zam-zam. Diperkaya dengan kehebatan herba tradisi seperti Gingko & Sireh. KINI DENGAN KHASIAT DELIMA & ARABIC GUM.

RUMUSAN TAMBAHAN KHUSUS UNTUK LELAKI:
Qaseh GOLD KEKANDA dengan rumusan khas untuk golongan lelaki diperkaya dengan herba khusus seperti Guarana, Tribulus & Ashwaganda.

RUMUSAN TAMBAHAN KHUSUS UNTUK WANITA:
Qaseh GOLD ADINDA dengan rumusan khas untuk golongan wanita diperkaya dengan herba khusus seperti Passiflora, Pegaga & Manjakani

PENYEDIAAN SECARA AMALAN PENGILANGAN ISLAMIK (IMP):

Diperkasakan dengan bacaan Al-Quran dan doa-doa khusus oleh kakitangan yang sentiasa di dalam keadaan berwudhu yang Insya-ALLAH menghasilkan produk yang bertaraf HALALAN THOYYIBA (HALAL LAGI BAIK).

“Dapatkan keberkatan puasa anda dengan jus QASEH GOLD…”

Kehebatan QASEH GOLD – gabungan pemakanan SUNNAH yang penuh dengan keberkatan dan kelebihan herba tradisi serta penyediaannya secara Amalan Pengilangan Islamik (IMP).

KEBAIKAN & KHASIAT QASEH ADINDA GOLD @ QASEH KEKANDA GOLD

:: Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
:: Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
:: Menyegarkan badan dan mengurangi rasa mengantuk
:: Menghilangkan letih lesu badan
:: Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran
:: Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
:: Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migraine
:: Menghalang makan berlebihan dengan mengurangi rasa lapar serta selera makan
:: Mengandungi anti oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas
:: Memberi tenaga sepanjang harian
:: Merawat 1001 jenis penyakit
:: Cara pengambilan yg mudah 2 sudu pagi semasa perut kosong dan 2 sudu malam sblm tidur..
:: Diikuti dengan niat

 

Dua Pilihan Jus Qaseh Gold

  • Qaseh Gold Kekanda untuk lelaki
  • Qaseh Gold Adinda untuk wanita

qaseh 1463063_10152025616779243_1919869245_n

 

Mulakanlah Jus Qaseh dengan BISMILLAH, Insyallah anda akan merasakan keberkatannya

 316

Satu botol Jus Qaseh mengandungi 500ml.

Jadi, Berapakah Harga Jus Qaseh Gold Ini?

RM 71.90 sahaja sebotol (Semenanjung)

RM 76.90 sahaja sebotol (Sabah Sarawak)

(Harga BELUM termasuk kos penghantaran)

Bukan mudah…

★Bukan mudah hari-hari nak makan kurma
★Bukan mudah hari-hari nak makan madu
★Bukan mudah hari-hari nak makan kismis
★Bukan mudah hari-hari nak makan delima
★Bukan mudah hari-hari nak makan buah tiin
★Bukan mudah hari-hari nak makan buah zaitun
★Bukan mudah hari-hari nak makan gingko biloba
★Bukan mudah hari-hari nak makan badam
★Bukan mudah hari-hari nak Habbatus Sauda
★Bukan mudah hari-hari nak makan bayam
★Bukan mudah hari-hari nak makan air zam-hari
★Bukan mudah hari-hari nak makan Za’faran
★Bukan mudah hari-hari nak makan gam bukit
★Bukan mudah hari-hari nak makan pegaga

Tapi semuanya jadi mudah dengan QASEH GOLD

Hanya 2-3 sudu 2x sehari (PAGI SEBELUM MAKAN & MALAM SEBELUM TIDUR) dah dapat amalkan semua tu sebagai antioksida, antibakteria…

InshaaAllah dapat mengatasi pelbagai penyakit berbahaya…

  • Tidak perlu seksa diri nak telan berbiji biji pil @capsule
  • Susah nak telan lagi. Dengan bau yang kurang menyenangkan
  • Tak perlu berbotol-botol nak hadap
  • Tak payah berulang-ulang kali ambil dalam satu hari
  • Tak perlu rasa terikat untuk amalkannya

SEMUANYA ADA HANYA DALAM 1 BOTOL SAHAJA
SEMUA ADA
MUDAH PUN MUDAH
MUJARAB PUN MUJARAB
INSYAALLAH
PALING BEST…. MURAH. SEDAP…
Sejuk sejuk lagi sedap!!!

TEMPAHAN JUS QASEH GOLD

LANGKAH 1: KAEDAH SERTA BUTIRAN PEMBAYARAN

Pilih berapa botol Jus Kurma yang anda ingin tempah.

RM 71.90 sahaja sebotol (Semenanjung)

RM 76.90 sahaja sebotol (Sabah Sarawak)

Kos penghantaran :

Semenanjung

1 – 2 botol: kos pos RM 8

3 – 4 botol: kos pos RM 10

5 botol ke atas: Hubungi admin untuk mendapatkan harga istimewa

Sabah Sarawak

1 – 2 botol: kos pos RM 10

3 – 4 botol: kos pos RM 13

5 botol ke atas: Hubungi admin untuk mendapatkan harga istimewa

 

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

a) CIMB Bank: 09020091289529 atau

b) Maybank Berhad : 164052344820 atau

c) Bank Islam Malaysia Berhad: 12092020100363

Atas nama Muhamad Redza bin Ahmad Rodzi

Masukkan alamat email admin@kesihatan.info untuk rujukan bagi perbankan online.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

LANGKAH 2: ISI BORANG PENGESAHAN BAYARAN

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

BORANG PENGESAHAN BAYARAN

[contact-form-7 id=”203″ title=”Habbatussauda”]

P/S: Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan produk diatas, jangan cemas… hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda.

 

Ikhlas,

Redza Ahmad (admin kesihatan.info)

019-3093956 | admin@kesihatan.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *