Anda masih tercari-cari produk makanan kesihatan terbaik untuk diamalkan setiap hari?

Dengan 8 Produk Makanan Kesihatan Yang Akan Saya Dedahkan Sebentar Lagi, Anda Akan Mampu Meningkatkan Tahap Kesihatan Anda & Terselamat Dari Terkena Penyakit Kronik, InsyaAllah.

PERINGATAN!

Makanan Kesihatan Yang Akan Dikongsikan Disini Menggunakan Bahan 100% Herba Alami, Bebas Dari Bahan Kimia Yang Merbahaya dan Sudah Semestinya HALAL.

Jemput LIKE Facebook Page Produk Halagel

Dari laptop Redza Ahmad (admin kesihatan.info)
Kepada: Sahabat-sahabat yang diingati

Perkara: Amalkan Makanan Kesihatan Terbaik Yang Diyakini KeHALALannya

Saya faham perasaan anda. Anda mahukan produk kesihatan terbaik untuk diamalkan setiap hari memandangkan penyakit zaman moden pada masakini tidak mengenal usia dan jantina. Jadi mencegahnya adalah yang terbaik.

Selepas meneliti beberapa produk kesihatan di pasaran, saya lihat semuanya bagus-bagus belaka namun apa yang membimbangkan saya ialah bagaimana dengan bahan yang digunakan. Adakah ianya betul-betul halal?

Bagi saya, selain khasiatnya apa yang lebih penting ialah keHalalan sesuatu produk. Dan atas sebab itu, saya menjumpai produk kesihatan keluaran sebuah syarikat tempatan yang bukan sahaja Halal malah berkualiti tinggi dan mempunyai khasiat yang pelbagai mengikut jenis produk.

Inilah saatnya untuk anda ketahui…

Produk Makanan Kesihatan Dari Halagel Sdn Bhd

 

http://www.daganghalal.com/eMerchant/LogoImages/832.jpg

HALAGEL

THINK HALAL, THINK HALAGEL!
Halagel (M) Sdn Bhd is the sole importer, manufacturer and distributor for Halal food & pharmaceutical grade gelatine, Halal empty hard gelatine capsules and Halal gelatine softgels for Malaysia & South East Asia markets.

 

http://2.bp.blogspot.com/-OZcjCtmDWxE/T4QL01FMVxI/AAAAAAAABkI/6EOsyEgHsX8/s1600/halagelproduct.jpg
 • Virgin Coconut Oil (VCO) Softgel (Minyak Kelapa Dara)
 • Habbatus Sauda Softgel (Black Seed)
 • Evening Primrose Oil (EPO) Softgel
 • Omega 3 Fish Oil Softgel
 • Garlic Oil Softgel
 • Extra Virgin Olive Oil Softgel (Minyak Zaitun)
 • Cod Liver Oil Softgel
 • Flax Seed Oil Softgel

 

Virgin Coconut Oil Halagel®

http://1.bp.blogspot.com/-C5qrdp_ryLY/T4QL1a4t4dI/AAAAAAAABkg/kinViqgYjXY/s1600/prococonutoil.jpg

Sebotol Virgin Coconut Oil Softgel (VCO) mengandungi

60 biji softgel | Harga : RM 28.00 sebotol

Halagel® Virgin Coconut Oil

“Diiktiraf sebagai minyak makan tersihat di Dunia dan semakin popular sebagai penjagaan kesihatan dan rawatan”.

1. Minyak Kelapa Dara 100% asli
2. Dihasilkan dari 100% Kelapa Organik Tulin.
3. Tanpa Kolestrol dan bahan asing.
4. Diproses secara Bioteknologi tanpa menggunakan suhu/haba yang tinggi.
5. Diserap terus oleh usus tanpa bantuan enzim, dihantar terus kehati untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan oleh tubuh.
6. Semakin popular sebagai penjagaan kesihatan dan rawatan bagi pelbagai penyakit.

Softgel Minyak Kelapa Dara Halagel dirumus khas dari minyak kelapa Dara yang melalui proses Bioteknologi tanpa suhu tinggi dan bahan kimia.

Mengapa Minyak Kelapa Dara penting?

Minyak Kelapa Dara tinggi dengan kandungan Asid Laurik yang merupakan ‘ Medium Chain Fatty Asid’ yang mempunyai fungsi tambahan yang amat berguna untuk membentuk Monolaurin di dalam tubuh manusia. Monolaurin adalah bersifat Antiviral, AntiBakteria dan AntiProtozoal dan Heliobacter pylori, serta Protozoa saperti Giardia Lambia.

Sesetengah kajian juga menunjukkan bahawa ia berfungsi sebagai Antimikrobial. Secara tidak langsung Minyak Kelapa Dara berupaya meningkatkan sistem ketahanan badan.

Khasiat Minyak Kelapa Dara Untuk Anda:

1. Membantu mengurangkan risiko Kanser, mengawal Diabetis

2. Menyingkirkan Batu Karang dan Batu Hempedu

3. Membantu menguatkan sistem ketahanan badan.

4. Meningkatkan sistem penghadaman, penyerapan Nutrien, kadar Metabolisma dan pembakaran lemak.

5. Membantu memudahkan bersalinMembantu mengurangkan risiko Arterosklerosis dan penyakit Jantung

6. Membantu meningkatkan pertumbuhan rambut dan mengurangkan kelemumur.Sesuai untuk pemanduan jarak jauh dan mereka yang kuat berkerja atau bekerja lebih masa. Dan banyak lagi.

Cadangan Penggunaan:
2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap softgel mengandungi 500mg Minyak Kelapa Dara. Gelatin yang di gunakan sebagai penyalut softgel ialah gelatin HALAGEL yang diiktiraf HALAL oleh JAKIM.

 

Habbatus Sauda Oil / Black Seed Oil Halagel®

http://1.bp.blogspot.com/-NBXJOfUVsu0/T4QL1NZmQTI/AAAAAAAABkQ/lMdwy_C03v8/s1600/problack.jpg

Sebotol Habbatussauda mengandungi

60 biji softgel | Harga : RM 35.00 sebotol

120 biji softgel | Harga : RM 58.00 sebotol

Halagel® Habbatussauda Oil

Habbatus Sauda Halagel dirumus khas dari minyak Habbatus Sauda yang merupakan sumber yang kaya dengan khasiat asid lemak tidak tepu (Unsaturated Essential Fatty Acid EFA). Setiap Habbatus Sauda sofgel mengandungi 500mg minyak Habbatus Sauda yang digunakan sebagai khasiat tambahan harian. Gelatin yang digunakan sebagai penyalut sofgel ialah gelatin Halagel yang diiktiraf halal oleh JAKIM.

Apakah itu Minyak Habbatus Sauda?

Habbatus Sauda adalah herba perubatan yang telah digunakan sejak 3000 tahun dahulu. Ia juga dikenali sebagai Black Seed, Black Cummin dan juga Nigella Sativa. Kajian telah membuktikan proses “Cold Pressed” yang dijalankan ke atas bijian Habbatus Sauda dapat menghasilkan nilai khasiat yang tinggi. Selain itu ia juga dapat meningkatkan sistem ketahanan badan. Minyak yang didapati melalui “Cold Pressing” pada suhu rendah ini adalah untuk mengekalkan komposisi kimia yang terdapat didalamnya. Proses ini tidak menggunakan sebarag bahan kimia atau pemangkin. Ianya 100% semulajadi. Minyak ini kemudiannya ditapis sebanyak dua kali untuk mendapatkan minyak Habbatus Sauda yang tulen.

Daripada Abu Hurairah r.a berkata Rasulullah S.A.W telah bersabda “Pada Habbatus Sauda terdapat ubat bagi segala penyakit kecuali As-sam (Maut)”

Kepentingan Sofgel Habbatus Sauda Halagel

 • Membantu menguatkan sistem ketahanan badan
 • Membantu melawan dan menghancurkan sel-sel kanser dan tumor
 • Membantu membunuh cacing-cacing parasit jika dimakan sebelum makan pagi
 • Membantu menghilangkan kesesakan nafas, melancarkan pernafasan.
 • Melancarkan haid dan pembuangan air
 • Membantu membuang angin dalam badan
 • Membantu merawat kusta
 • Menambah nilai pemakanan
 • Anti histamine
 • Anti Bakteria
 • Anti Radang (Anti-Inflammation)
 • Menggalakkan pengeluaran susu bagi ibu-ibu yang menyusukan anak

Cadangan Penggunaan:
2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap softgel mengandungi 500mg Habbatus sauda. Gelatin yang di gunakan sebagai penyalut softgel ialah gelatin HALAGEL yang diiktiraf HALAL oleh JAKIM.

 

Evening Primrose Oil Halagel®

http://1.bp.blogspot.com/-dgzFIq6bxbE/T4QL16k_YHI/AAAAAAAABks/XIVSeHN7B2M/s1600/proevening.jpg

Sebotol Evening Primrose Oil (EPO) mengandungi

60 biji softgel | Harga : RM 27.00 sebotol

120 biji softgel | Harga : RM 42.00 sebotol

Evening Primrose Oil (EPO) Softgel

Evening Primrose Oil (EPO) merupakan punca khasiat yang terkaya (selain dari susu ibu) bagi Asid Gamma Linolenik (GLA/Omega-6),

Precursor kepada prostaglandin yang diperlukan oleh setiap sel dan organ dalam tubuh kita. Prostaglandin adalah bahan seperti hormon yang membantu dalam sistem peredaran darah, kesihatan kulit dan sendi, tahap kolestrol, keradangan/inflamasi dan banyak lagi.

Kebaikan Dan Khasiat Evening Primrose Oil (EPO)

1. Kebaikan EPO Terhadap Kesihatan kulit

Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan. Kajian saintifik telah membuktikan Evening Primrose oil (EPO) mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit. EPO baik diamalkan oleh kanak-kanak dan dewasa yang menghadapi masalah kulit.

2. Kebaikan EPO Melegakan Symptom Prahaid (Pre Menstrual Syndrom)

Kajian saintifik membuktikan EPO mampu membantu wanita yang mengalami symptom pra-haid (premenstrual syndrom PMS) seperti kemurungan, perubahan mood dan ketidakselesaan payudara .

3. Diabetic Neuropathy

Diabetic neuropathy merupakan masalah sistem saraf yang disebabkan oleh penyakit diabetes/ kencing manis. Antara symptom diabetic neuropathy adalah seperti berasa kebas, sakit dan berdenyut serta pengurangan deria rasa terutama pada kaki dan tapak kaki. EPO merangsang peredaran darah pada sistem saraf dan berkemungkinan mampu mengurangkan risiko dan symptom ganguan saraf yang disebabkan oleh penyakit diabetes/kencing manis.

4. Kesihatan Jantung dan Paras Kolestrol

Kandungan GLA dalam EPO merupakan sejenis asid lemak dalam kategori Omega-6, kajian mendapati GLA mampu mengurangkan paras kolestrol dalam darah yang menyebabkan penyempitan saluran darah (atherosclerosis). Atherosclerosis adalah penyebab utama serangan jantung (heart attact) dan stoke. Oleh itu pengambilan asid lemak Omega-6 dan Omega-3 yang seimbang dapat mengurangkan risiko serangan jantung.

5. Osteoporosis

Kajian mendapati individu yang kekurangan asid lemak perlu (essential fatty acid) terutama GLA dan EPA lebih cenderung mendapat masalah tulang rapuh. Pengambilan makanan tambahan GLA dan EPA (Omega-3) yang seimbang secara berterusan berkemungkinan dapat menguatkan struktur tulang dan seterusnya mengelakkan masalah tulang rapuh terutama bagi wanita berumur 65 tahun keatas.

Khasiat dan kegunaan lain EPO

 • Mengurangkan radang dan sakit sendi
 • Melegakan sclerosis
 • Kanser terutama kanser payudara
 • Mengurangkan tekanan darah

**Pengambilan Omega-6 (GLA daripada EPO) dan Omega-3 (daripada fish oil) yang seimbang meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan. Oleh itu pengambilan makanan tambahan EPO bersama-sama Fish Oil lebih memberi kebaikan daripada pengambilan EPO sahaja.

Cadangan Penggunaan:
2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap Halagel softgel mengandungi 500 mg Evening Primrose oil. Halagel softgel dihasilkan dari Bovine gelatin yang disahkan HALAL oleh JAKIM.

Extra Virgin Olive Oil (Minyak Zaitun) Halagel®

<< MAAF TIADA STOK >>

http://3.bp.blogspot.com/-LQRx7VuNZAw/T4QMAEzAXXI/AAAAAAAABlM/H1BMTc1ijY0/s1600/prooliveoil.jpg

Sebotol Minyak Zaitun Softgel mengandungi

60 biji softgel | Harga : RM 22.00 sebotol

<< MAAF TIADA STOK >>

Extra Virgin Olive Oil / Minyak Zaitun Softgel

Minyak zaitun yang dihasilkan dari pohon zaitun merupakan produk asli hasiltani di benua Asia Kecil dan taburannya bermula dari Iran, Syria dan palestin sehingga keseluruhan Mediterranean semenjak 6,000 tahun yang lalu.Pohon zaitun yang berkat ada disebut dalam Al-Quran, dalam surah An-Nur. Semenjak 1400 tahun yang lalu, Nabi Muhammad SAW telah menasihatkan umat Islam agar menggunakan minyak zaitun untuk kesihatan.

Antara kandungan minyak zaitun adalah fenol, sterol, pigmendan squelen yang memainkan peranan penting dalam kesihatan manusia.

Kegunaan dan Kelebihan Minyak Zaitun Untuk Anda

 • Mengurangkan pengambilan lemak dalam diet harian
 • Menghindari penyakit kardiovaskular dan arteriosclerosis
 • Mengelakkan pembentukan batu hempedu (gallstone)
 • Membantu penghadaman dan mengurangkan ulser perut
 • Antioksidan dan antikanser
 • Membantu keseimbangan metablisme tubuh, pertumbuhan tulang dan tubuh yang baik (khasnya bagi kanak-kanak)
 • Membekal vitamin E
 • Kestabilan asid lemak
 • Membekal pelbagai vitamin untuk antipenuaan

Cadangan Penggunaan:
2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap Halagel softgel mengandungi 500 mg Minyak Zaitun Softgel. Halagel softgel dihasilkan dari Bovine gelatin yang disahkan HALAL oleh JAKIM.

 

Omega 3 Fish Oil Halagel®

http://2.bp.blogspot.com/-zzExWEws7Rg/T4QMAYNGr8I/AAAAAAAABlY/QoaGdfeCncU/s1600/proomega.jpg

Sebotol Omega-3 Fish Oil Softgel mengandungi

60 biji softgel | Harga : RM 21.00 sebotol

120 biji softgel | Harga : RM 35.00 sebotol

Omega-3 Fish Oil Softgel

Minyak Ikan Omega 3 diperolehi dari ikan yang ditemui di laut sejuk dan dalam. Ikan ini mengandungi jumlah yang kaya Eicosapentaenoic Asam (EPA) dan Docosahexaxaenoic Asam (DHA). Omega 3 adalah kombinasi dari EPA dan DHA. Omega 3 adalah asid lemak dan baik sebagai suplemen untuk kesihatan tubuh. Tubuh kita tidak dapat menghasilkan Omega 3 sendiri. Kita hanya boleh mendapatkannya dari makanan yang kita makan sehari-hari, tetapi jumlah yang kita konsumsi mungkin sangat kecil. Selain itu, Omega 3 juga mengandungi sumber tenaga tinggi.

Manfaat Omega 3 Minyak Ikan Untuk Anda:

 • Untuk membantu mengurangkan risiko penyakit jantung arteriosklerosis &
 • Untuk membantu dalam mengekalkan tekanan darah yang baik.
 • Untuk membantu memperbaiki fungsi otak
 • Untuk membantu menjaga suasana hati yang seimbang dan rasa kesejahteraan
 • Untuk membantu meningkatkan sistem imunisasi
 • Untuk membantu menjaga ginjal sihat.
 • Untuk membantu dalam rawatan kanser.
 • Untuk membantu mengekalkan tahap kolesterol yang optimum
 • Untuk membantu menjaga sendi yang sihat dan lebih baik gerakan fleksibel
 • Untuk membantu dalam Kekuatan dan stamina

Cadangan Penggunaan:
2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap Halagel softgel mengandungi 500 mg Omega-3 Fish Oil Softgel. Halagel softgel dihasilkan dari Bovine gelatin yang disahkan HALAL oleh JAKIM.

 

Garlic Oil Halagel®

http://3.bp.blogspot.com/-uJsqbxjlozo/T4QMAJfwUaI/AAAAAAAABlE/bF3AdSH1Oak/s1600/progarlicoil.jpg

Sebotol Garlic Oil Softgel mengandungi 200 biji softgel

Harga : RM 45.00 sebotol

[TIADA STOK]

Garlic Oil Halagel

Since ancient times garlic has been used for both culinary as well as medicinal purposes. For more over 5 millenia garlic has been grown in the Middle East where its medicinal benefits have long been recognized. Garlic also plays a very important role in the traditional Chinese medicine. China is also the largest garlic supplier for commercial and medicinal purposes, however, the largest area for the commercialization and research into garlic is in Central California.

Khasiat dan Kelebihan Garlic Oil Untuk Anda:

 • sebagai antibiotik alami di dalam tubuh manusia.
 • menghambat kemerosotan otak dan sistem kekebalan
 • membantu menghambat proses penuaan.
 • bawang putih yang diamal secara rutin dalam jangka waktu tertentu dapat membantu menurunkan kadar kolesterol.
 • zat anti-kolesterol dalam bawang putih yang bernama ajoene menolong mencegah penggumpalan darah.
 • bawang putih dapat membantu meredakan stress dan kemurungan.
 • bawang putih mengandung vitamin A, B, C, kalsium, potasium.
 • bawang putih mengandungi  antioksidan, karoten dan selenium.
 • Melumpuhkan radikal bebas yang mengganggu sistem kekebalan tubuh
 • Bermanfaat sebagai penawar racun (detoxifier) yang melindungi tubuh dari berbagai macam penyakit.

Cadangan Penggunaan:
2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap Halagel softgel mengandungi 500 mg Garlic Oil Softgel. Halagel softgel dihasilkan dari Bovine gelatin yang disahkan HALAL oleh JAKIM.

 Cod Liver Oil Halagel®

http://1.bp.blogspot.com/-HYyN0av3s6g/T4QMA_xjYUI/AAAAAAAABlo/IStVH9zVMoU/s1600/show_image_in_imgtag.php.jpg

Sebotol Cod Liver Oil Softgel mengandungi 120 biji softgel

Harga : RM 48.00 sebotol

[TIADA STOK]

Cod Liver Oil contains high levels of Omega-3 fatty acids, as well as Vitamins A and D. Omega-3 fatty acids, such as DHA and EPA, are beneficial in fighting and preventing athritis, diabetes, Alzheimers, and depression. Focus is enhanced through use of Cod Liver Oil, assisting with concentration as well as ADD and ADHD. Omega-3 enhances immune systems, allowing the body to more easily fight common colds and the flu.Vitamin A enhances the abilities of the Omega-3 fatty acids by helping to fight off infections. Vitamin A also assists with vision and skin problems. Vitamin D works in conjuction with Vitamin A to help the body absorb calcium, contributing to overall joint and bone health.

Benefits

 •     Prevent and fight depression, Alzheimer’s, and rheumatoid arthritis
 •     Assist with overall bone and joint flexibility
 •     Increase vision
 •     Decrease skin problems like eczema and acne
 •     Enhance immune system
 •     Assist with concentration
 •     Decrease symtoms of ADD and ADHD

Cadangan Penggunaan:
2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap Halagel softgel mengandungi 500 mg Cod Liver Oil Softgel. Halagel softgel dihasilkan dari Bovine gelatin yang disahkan HALAL oleh JAKIM.

 

 

Flax Seed Oil Halagel®

http://2.bp.blogspot.com/-YZ7qaDBsvcg/T4QL2G3bnsI/AAAAAAAABk4/hhI_NcpBRGE/s1600/proflaxseedoil.jpg

[TIADA STOK]

Sebotol Flax Seed Oil Softgel mengandungi

60 biji softgel | Harga : RM 38.00 sebotol

120 biji softgel | Harga : RM 65.00 sebotol

[TIADA STOK]

Flax Seed Oil

Flaxseed oil berasal dari biji tanaman rami. Minyak biji rami mengandungi zat yang mempromosikan kesihatan yang baik. Hal ini kaya alpha-linolenic acid (ALA), asid lemak esensial  (Omega-3) yang tampaknya berguna untuk penyakit jantung, penyakit radang usus dan athritis. Flax seed, di samping ALA, mengandungi kumpulan bahan kimia yang disebut lignan yang mungkin berperanan dalam pencegahan kanser.

Khasiat Halagel ® Flax Seed Oil Untuk Anda:

 • Memendekkan masa untuk pemulihan otot lelah setelah kerahan tenaga
 • Mempercepat penyembuhan sprains & bruises
 • Membantu meningkatkan penyerapan kalsium
 • Membantu meningkatkan penglihatan & persepsi warna
 • Membantu meningkatkan laju metabolisme
 • Membantu meningkatkan stamina
 • Membantu meningkatkan pengeluaran tenaga

Cadangan Penggunaan:

2 biji setiap pagi selepas makan

Setiap Halagel softgel mengandungi 500 mg Flax Seed Oil Softgel. Halagel softgel dihasilkan dari Bovine gelatin yang disahkan HALAL oleh JAKIM.

.

Sukar untuk mendapatkan produk Halagel di pasaran?

Kini Anda Tidak Perlu Lagi Bersusah-payah Mencarinya. Biar Kami Bantu Anda Dengan Menghantarnya Terus Ke Depan Pintu Rumah Anda!

Jimatkan masa berharga anda dengan melakukan pembelian online.

Jangan biarkan diri anda bersesak-sesak di jalanraya dan menghabiskan duit minyak, tol dan parking semata-mata untuk mendapatkan produk Halagel untuk kesihatan anda.

Kenapa Harus Membeli Dari Laman Web Ini?

 • Harga berpatutan!
 • Penghantaran PANTAS (Menggunakan Pos Laju)
 • Boleh semak status tempahan di website ini
 • Langkah yang sangat MUDAH untuk membuat tempahan

TEMPAHAN PRODUK HALAGEL

LANGKAH 1: KAEDAH SERTA BUTIRAN PEMBAYARAN

Pilih berapa botol produk Halagel yang anda ingin tempah.

Semenanjung

1 botol: Harga produk + 6 (kos pos)

2 botol: Harga produk + 8 (kos pos)

3 botol: Harga produk + 10 (kos pos)

4 botol: Harga produk + 10 (kos pos)

5 botol: Harga produk + 10 (kos pos)

6 botol ke atas: Hubungi admin untuk mendapatkan harga istimewa

Sabah Sarawak

1 botol: Harga produk + 9 (kos pos)

2 botol: Harga produk + 13 (kos pos)

3 botol: Harga produk + 15 (kos pos)

4 botol: Harga produk + 15 (kos pos)

5 botol: Harga produk + 15 (kos pos)

6 botol ke atas: Hubungi admin untuk mendapatkan harga istimewa

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

a) CIMB Bank: 09020091289529 atau

b) Maybank Berhad : 164052344820 atau

c) Bank Islam Malaysia Berhad: 12092020100363

Atas nama Muhamad Redza bin Ahmad Rodzi

Masukkan alamat email admin@kesihatan.info untuk rujukan bagi perbankan online.

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

LANGKAH 2: ISI BORANG PENGESAHAN BAYARAN

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

BORANG PENGESAHAN BAYARAN

[contact-form-7 id=”203″ title=”Habbatussauda”]

P/S: Jika anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan produk diatas, jangan cemas… hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda.

 

Ikhlas,

Redza Ahmad (admin kesihatan.info)

019-3093956 | admin@kesihatan.info

2 thoughts on “Produk Halagel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *